Vouwwagens/Jamet Vouwwagens/

Dakota Outdoor AS.

De Dakota Outdoor AS Easy Access 2018 is een complete , royale en prijsgunstige vouwwagen met een echte tunneltent-look voor de moderne gezinstent-kampeerder. Door de fraaie boogvorm met groot ruimtelijk effect, veel opzetgemak en sportieve ecru/kaki Outdoor-uitstraling! Voor 2018 heeft de Dakota een All season selfcleaning dak en de zijwanden voorzien van 280 gr. katoen.

De Dakota is voorzien van o.a. de volgende opties:  grote 13 inch wielen, zware uitdraaisteunen,  fraai bordeaux dekzeil en een riante voortent-uitbouw(optie) van maar liefst 2.10 x 1.80 m. en een aanritsbare ecru boog-luifel + luifelzijwanden (optie) en ook diverse outdoor-snufjes zoals luxe oproldoekpanelen.
De Dakota 2018 is nu zeer eenvoudig te beladen door het nieuwe easy Access systeem.

De vries Aanbieding:  €  7.900.-. rijklaar.

Inclusief: Boogluifel voor wagen en voortent. Reservewiel met beugel, zwaar neuswiel, ondertent, stormband, schokbrekers.

Levering april/mei 2018.De voortent van de Dakota Outdoor 2018 is zeer ruim met 5.20 x 3.00 m, standaard uitvoerd met inritsbaar grondzeil. Ruime luxe achterkeuken voorzien van breed rvs 3 pits kooktoestel (handige keukenwielen als optie) en 2 grote bedden 155 x 200 en 165 x 200 cm. met lattenbodems en extra stevig schuim. De vernieuwde slaap cabines hebben een donker dak zodat de wagentent s'morgens wat langer donker blijft. 


De aanritsbare 2018 (optioneel) Dakota-Outdoor-luifel + luifelzijwanden vormen een luxe en fraaie kleureenheid met de rest van de Dakota-voortent. Daarnaast zijn ze zeer ruim met 2.00 m. basisbreedte + 1 m. schuin windscherm en met ramen met raamflappen.
Vanaf model 2016 is het mogelijk de voortentluifel ook aan de wagentent te kunnen monteren. Prettig voor onderweg.

 

Meer informatie