Werkplaats/

Caravanrepair Heerhugowaard

Alle geprofileerde caravanschades of camperschades onzichtbaar herstellen

Met het CaravanRepair® Heerhugowaard concept kunnen alle geprofileerde caravan of camperschades onzichtbaar hersteld worden. Indien om welke reden dan ook uw camper-caravanwand niet gerepareerd kan worden, zijn de CaravanRepair® Plus specialisten de aangewezen monteurs om uw camper, caravan of vouwwagen volledig te herstellen.
Onze CaravanRepair® Plus specialisten worden jaarlijks gecertificeerd.

Waarom zou men de gehele zijkant van een caravan/camper vervangen, alleen wegens een kleine deuk of krasdeuk ? Het is zowel tijdrovend en eveneens zeer duur.
Met dit CaravanRepair® herstelsysteem krijgt men een perfecte afwerking. Mede door het speciaal ontworpen systeem om geprofileerde wanden/daken onzichtbaar te repareren/herstellen, waarbij de CaravanRepair® vakman 10 jaar garantie geeft op de caravanschade reparaties.

 

Caravan/vouwwagen Top Verzekeren

Uw voordelen zijn;


U bent de eerste eigenaar van de caravan ?
5 jaar nieuwwaardedekking.

Bent u de eerste eigenaar en is uw caravan niet ouder dan 3 jaar. dan bieden wij u de 5 jaar nieuwwaardedekking. Tot en met het vijfde jaar na aankoop van uw caravan wordt bij totaal verlies de nieuwaarde van uw caravan vergoed. Daarna ontvangt u bij totaal verlies minimaal de dagwaarde van +10% vergoed.

Dagwaardedekking.
Bent u de eerste eigenaar, maar uw caravan is inmiddels ouder dan 3 jaar, dan kunt u de dagwaardedekking afsluiten. 
Bij totaal verlies wordt minimaal de dagwaarde +10% vergoed.

Heeft u uw caravan/vouwwagen tweedehands gekocht ?
3 jaar aanschafwaardedekking.

Deze dekking is speciaal voor tweedehands caravans. Bij totaalverlies wordt de eerste 3 jaar na aankoop van uw caravan de aanschafwaarde vergoed. Daarna wordt de dagwaarde + 10% vergoed.

Schadeherstel "altijd" bij uw eigen dealer.

bereken hier uw premie